Hatice szultána - Selma Ergeç

SzulejmánSzulejmánszulejman.lap.hu/9-99hu16987228132016-07-05 15:53:102023-10-31 04:26:53Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2016
Hirdetés

Meghatározás

Hatice szultána, Szulejmán szultán húga, Ibrahim nagyvezír felesége - alakítója Selma Ergeç török-német színésznő, 1978. november 1.-én született. Hatice szultána és Ibrahim pasa titokban.szerelmesek egymásba. A Valide úgy döntött férjhez adja, Musztafa herceg tanítójához. Hatice szultána annyira elkeseredik, hogy öngyilkosságot kísérelt meg. Vőlegénye lebetegedik, kiderül, hogy tüdőbajos, így meghiúsul a frigyük. Amikor Szulejmán szultán tudomást szerez Hatice és Ibrahim szerelméről, belegyezik a házasságba. Hatice szultánának három gyereke született, az első meghalt még csecsemő korában. Amikor megtudta, hogy Nigar Musztafa gyermekét várja, elzáratta, majd a szülés után azt hazudja, hogy meghalt Nigar gyermeke. Ibrahim pasa haláláért Hürrem szultánát okolta, ezért elraboltatta, majd öngyilkos lett, hogy ne tudja Szulejmán szultán meg, hova vitette Hürremet.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Hatice szultána - Selma Ergeç
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés