Keresés

Mahidevran - Nur Fettahoğlu

LinkajánlásSzulejmánSzulejmánszulejman.lap.hu/9-99hu14978093442016-07-05 15:53:102017-06-18 20:09:04Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2016

Meghatározás

Mahidevran szultána, I. Szulejmán szultán ágyasa, Musztafa herceg édesanyja, alakítója Nur Aysan Fettahoglu török színésznő, 1980. november 12.-én született. Mahidevran nem tudja elviselni, hogy Hürrem személyében vetélytársa akadt. Többször megpróbál neki ártani, megveri a palota folyosóján, megpróbálja megmérgezni, amikor már Hürrem terhes. Majd amikor az uralkodó hadjáratra megy a Validéval közösen, feltüzeli a háremet, akik fellázadnak és megégetik Hürrem arcát. Később Szulejmán megbocsát neki és a Valide halála után kinevezi a hárem vezetőjének. De Hürrem cselszövésének áldozata lesz, Gülfem szultánát Mahidevran nevében megpróbálják megölni. Ezt már nem bocsátja meg az uralkodó, Manisába száműzi.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Mahidevran - Nur Fettahoğlu
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés