Keresés

Malkoçoğlu Bali bég - Burak Özçivit

LinkajánlásSzulejmánSzulejmánszulejman.lap.hu/9-99hu14978093442016-07-05 15:53:102017-06-18 20:09:04Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2016

Meghatározás

Malkoçoglu Bali Bég, alakítója Burak Özçivit török színész, 1984. december 24.-én született. Malkoçoglu Bali Bég Szulejmán bizalmasa. Szerelmes lesz Árminba, egy zsidó ékszerész lányába, akinek apja tiltakozik a kapcsolatuk ellen, Ibrahim pasánál be is panaszolja, de amikor Ármin beteg lett, megengedte, Malkoçoglu feleségül vegye. Ármin az esküvő másnapján meghal. Amikor Aybige krími hercegnő a palotába érkezik, egymásba szeretnek. Közben a Valide bejelentette, hogy Aybigét Musztafa hercegnek szánja. Meg is történik az eljegyzés, de kiderül a szerelmük. Bali béget halálra ítélik, de Musztafa herceg az utolsó pillanatban megbocsátott neki. Később beleszeret Mihrimáh szultánába, de Hürrem szultána megakadályozza kapcsolatukat.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Malkoçoğlu Bali bég - Burak Özçivit
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés