Nigar Kalfa - Filiz Ahmet

SzulejmánSzulejmánszulejman.lap.hu/9-99hu16987228132016-07-05 15:53:102023-10-31 04:26:53Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2016
Hirdetés

Meghatározás

Nigar Kalfa, Ibrahim pasa szeretője és gyermekének anyja, Matrakos, majd Rüsztem pasa felesége, alakítója Filiz Ahmet macedón-török színésznő, 1981. április 15.-én született. Nigar Ibrahim pasa ágyasa lett. A pasa feleségül adatta Nasuh Efendihez, de csak névleges házasság volt, továbbra is Ibrahim pasa szeretője volt. Daye asszony rájön titkukra, de nem árulja el őket. Született egy lányuk Esmanur. Amikor kiderülta kapcsolatuk Ibrahim pasa hazaviszi a palotájába Esmanurt. Eltiltja Nigartól, amiért elakarta szöktetni a kislányt. Hatice szultána és Ibrahima pasa parancsára feleségül megy Rüsztem pasához, akinek minden lépésről tájékoztatja Ibrahim pasát. Rüsztem pasa amikor végre hatalmat szerez magának, elválik Nigartól. Amikor megtudta, hogy él a kislánya él, megpróbálja megszöktetni, ezért Ibrahim pasa eltiltja tőle. Később ellopja Mihrimah szultána gyermekét, de Bali bégék utána mennek. Végül átadja a kislányt, ő pedig a szakadékba ugrott.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Nigar Kalfa - Filiz Ahmet
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés